PASJA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 57 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pasja. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 21:04 Snelle levering en ik heb heerlijk gegeten bedankt ik zal hiet zeker vaker bestellen :)
20 mei 2024 om 8:29 Ik heb nog nooit zo'n heerlijke kapsalon gehad. Het vlees was heerlijk en de patat geweldig. De bezorgtijd zou een uur zijn maar werd 1,5 uur. Na een uur stond er dat de bezorger elk moment kon aanbellen. Jammer, eerlijkheid was beter geweest.
18 mei 2024 om 23:43 Best in town
12 mei 2024 om 22:03 Echt superlekker broodje zoals altijd!
21 apr 2024 om 20:15 Eten was erg lekker. Bestelling duurde veel langer dan aangezien. Desalniettemin was het eten heerlijk. Gaan zeker vaker bestellen
19 apr 2024 om 16:47 Heerlijk!! Top kwaliteit !! En ook gewoon lekker veel vlees erbij ! Sws de beste van zwolle !!!
11 apr 2024 om 7:01 Het was heel lekker alleen duurde het bezorgen wat lang
6 apr 2024 om 17:50 Heel lekker
1 apr 2024 om 21:44 Het eteb was heerlijk we kregen gratis 5 bakjes saus en extra pepermuntjes. De bezorger hield rekening met het eet tijd vanwege het ramadan. Het was een top avond en zeker ga ik weer bestellen!
1 apr 2024 om 2:01 Gewoon nog super warm eten echt ontzettend genoten van de Chiken strip kapsalon. Had om 10:00 besteld 10:30 was het al aangekomen. 10 sterren voor pasja
26 feb 2024 om 9:01 Top!
20 feb 2024 om 21:21 Het eten werd sneller bezorgd dan in de e-mail werd aangegeven. Ik was aangenaam verrast. Het eten heeft gesmaakt en de baklava is een aanrader! Ik ga hier vaker bestellen.