PASJA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 77 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pasja. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 19:29 Koud, taai en gezien de brandplakken op de wrap opgewarmd. Niet eerder heb ik zo'n slechte bestelling gedaan. Jammer! Volgens mij moet je ze dit nog met ons goedmaken. Ben benieuwd....
14 jul 2024 om 18:12 De prijs dat je betaald voor de hoeveelheid eten is belachelijk. Je betaald de hoofdprijs en krijgt praktische niks. Eten smaakte verder prima.
11 jul 2024 om 21:33 Het eten was warm en smaakte erg vers. Ik vond de porties ook zeker de prijs waard.
8 jul 2024 om 9:16 Waren een half uur te vroeg met het eten, Collega en ik waren momenteel aan het werk ( stond in de notitie beschreven ) Waardoor ons eten koud was wanneer we begonnen te eten. Eten zag er erg goed uit
7 jul 2024 om 19:48 Het eten was heerlijk, maar alleen het was bijna te koud om te eten. Terwijl we nog gebeld hebben waar het eten bleef toen werd ons gegarandeerd dat het warm was en ja omdat je zin in het eten hebt. Toch maar op gegeten
5 jul 2024 om 20:32 Bezorgen duurde lang het was druk maar gelukkig nog wel warm wel echt lekker gegeten.
4 jul 2024 om 7:11 Heerlijk gegeten, ik ga hier zeker vaker bestellen.
3 jul 2024 om 8:56 My favourite kebab in town, fresh veggies and lean meat.
30 jun 2024 om 20:26 Ik had kapsalon, vond de patat vrij vet en niet echt lekker. Qua hotwings was het handig geweest te weten dat ze gepaneerd zijn. Bezorging aan de lange kant. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.
25 jun 2024 om 21:54 Heerlijke goed gevulde lamachuns. Waren goed warm nog!
25 jun 2024 om 20:17 Lekker eten,snelle bezorging
24 jun 2024 om 15:59 Lekker eten, snelle bezorging